Kategorier
Information Rollspel Solstorm

Solstorms Garderob

Nu gäller det att ni kramar hårt om slantarna, nu är det inte lång tid kvar tills spelveckan drar igång och då gäller det att vara förberedd! Vissa har redan funnit diverse platser att införskaffa utrustning men för er som fortfarande famlar i mörkret skall jag nu skina lite ljus till er tillvaro.
Kvibergs överskottslager är en förträfflig plats att hitta lump, allt från slitna rockar till gasmasker och skedar! Priserna där är överkomliga och allt ingiver en i en genuin ”solstorms känsla”. Nedan finns bilder för er som ännu inte varit på besök där, det enda jag kan säga är åk dit! Även fast ni inte tänker köpa något så är det värt upplevelsen.

[blip-slideshow thumbnails=true rss=feed://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101587598051463171724/albumid/5630510671659245905?alt=rss&kind=photo&authkey=Gv1sRgCIi_7dzujKOV8QE&hl=sv]

 

 

Annars finns det ett antal andra ställen ni kan kolla på, dock har jag ingen personlig erfarenhet ang. dessa men det skadar aldrig att stirra lite. Garderoben skall vara en pålitlig försäljare av diverse kläder och dy. Priserna kan variera beroende på om varan är eftertraktad eller inte men man bör kunna komma över det mesta för en rimlig summa. Vi har även haft de som haft tur att hitta allt i lokala affärer här i Göteborg, bland annat på Xplosion. Jag skulle personligen inte rekommendera det, då deras utbud inte riktigt är ”lämpat” för solstorm men man kan alltid fynda något så att säga! För er som är lite mer vågade finns alltid Ebay, Tradera, Blocket och många andra auktionssidor där ni kan få tag i det mesta ni söker efter. Priserna där varierar dock kraftigt och chansen att bli grundlurad finns, så håll öronen och ögonen öppna för potentiella faror om ni väl bestämmer er för att handla från någon av dem.

Nu kan jag endast önska er fortsatt lycka med rollspelandet så kanske jag återkommer med mer tips och trick!

4 svar på ”Solstorms Garderob”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *