Kategorier
Information

Rollspelsföreningen Daaks Ords Blogg

Det här inlägget markerar starten för Rollspelsföreningen Daaks Ords riktiga blogg, det vill säga en blogg där det faktiskt står lite om vad som händer föreningen och dess medlemmar. Den kommer alltså inte visa vilka personer som kommer på de olika rollspelsmöterna som föreningen anordnar utan mer bloggliknande saker. Man skulle kunna argumentera att det var Emil med sitt ”Styrelsemöte 7” inlägg som startade denna nya era i bloggens historia, men jag vågar påstå att det faktiskt är nu i och med detta inlägg som bloggen startar på allvar.

Föreningen har tillsatt tre personer till jobbet att sköta den här bloggen och uppdatera den med nya inlägg då och då. Dessa personer är följande:

Redaktör: daniel[snaebela]daaksord.org, Daniel ”Jollepoker” Vedin

Skribent:lina[snaebela]daaksord.org, Lina ”Lajin” Hansson

Skribent: kenth[snaebela]daaksord.org, Kenth ”Cancer” Gunnarsson

Men självklart så har vi också en mycket älskvärd och gosig webmeister som sköter om bloggen på den mer tekniska sidan. Denna person är Emil ”Duncan” Forslund (emil[snaebela]daaksord.org),

Vi kommer alla att uppdatera bloggen med gemensamma, men också egna, inlägg. Dessa kommer kanske inte bara att handla om rollspel utan kan också handla om diverse andra saker som vi har i tankarna; En helt vanlig blogg det vill säga! Andra medlemmar i föreningen är självklart välkomna att skriva några rader de också, om de skulle känna för det.

Det är lite svårt att säga exakt vad som kommer stå i den här bloggen i framtiden, men vad vi vet just nu är att den, åtminstone då och då, kommer få inlägg om ett visst rollspel som Kenth har skapat kallat ”Solstorm”. I dessa inlägg så skall vi följa utvecklingen i rollspelet och kanske också ett och annat äventyr vi råkar ut för i dess värld.

Vi ska också försöka få upp mer bilder på bloggen, ty detta är alltid roligare än bara text 🙂

Jag hoppas att ni som läsare kommer tycka att det är lika roligt att följa denna bloggen i framtiden som vi skribenter att skriva den.Ett svar på ”Rollspelsföreningen Daaks Ords Blogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *