Kategorier
Annat Eon Vad som pågår just nu

Uppdatering

Nu är lovet snart över. Jag, Grönis och Jennie besökte i lördags GothCon och diskuterade En Garde! med Jörgen Åkerklint och Eon IV med Petter Nallo. Jag hade min föreningströja på mig, vilket uppmärksammades och skrevs om på forumet strax därpå. Jag repostar en bild av spektaklet här:

På söndagen blev det senare stämningsrollspel på Nya Påvelundsskolan. Jag och sju spelare fortsatte på äventyret Skuggspel som vi påbörjade under nyårshelgen. Rollspelet var En Garde!. Tyvärr gick det ganska dåligt och alla utom två spelare dog framåt slutet, men jag tror att de flesta ändå hade det trevligt.

På söndag fortsätter föreningsverksamheten som vanligt med Eon, Dark heresy och kanske (?) Dungeons & Dragons. Min grupp kommer att försöka ta sig ur slaveriet på Takalorr som de hamnade i den föregående veckan.

Snart kommer vi också hålla ett publikt styrelsemöte för att diskutera budgeten, vilka rollspel som skall köpas in, utnämna inköpsansvariga och fika, men mer om detta kommer när vi bestämt ett bra datum.

Till nästa gång, ha det bra!

Ett svar på ”Uppdatering”

Vi borde lyssnat på den ”danska piraten”, kloakerna hade räddad oss…men vem vill glida in på en fest täckt i träck?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *