Kategorier
Annat Jul Okategoriserade Styrelsemöte Vad som pågår just nu

God jul!

Nu var det jul igen, den andra som bloggen sett sedan sin uppstart det fjärran året 2010. Nyss låg snön tung överlandskapet här i Skövde, men stormgudarna såg noga till att tvätta bort den med sin gråt innan tomtens släde hann landa. I fönstren tindrar ljusstakar och i stadens center glimmar elektroniskt sken från varje rum. Överallt syns shoppare som väntat in i sista stund att inhandla gåvor till sina kära, oavsett nära eller avlägsna. Själv tuffar jag söderut på ett väg av järn för att fira denna hedendomens högtid i familjens sällskap.

Än är dock året inte slut, även om den sista lågan snart skall falna. Ett styrelsemöte har utropats, eller snarare viskats, över mail och mellan städer. Den 28e skall styrelsen vandra för att tillsammans hålla hov i det fjärran Mölndal, där det kommande årsmötet skall planeras, motioner skall skrivas och idéer skall presenteras. Det skall bli bidrag och det skall bli datum, för när den sista dagen i vår månad löper ut skall detta år av verksamhet vara slut, och ett nytt år med nya möjligheter skall ta sin början.

Det finns dock mer, mer händelser innan aftonstjärnan dör. Ett nyårsmöte skall hållas här i Skövde, en tradition som vi hållit oss med i många år. Detta, bland annat, skall diskuteras på mötet ovan, så mer vill jag inte förtälja nu. Det skall dock bli ett bra avslut på ett viktigt kapitel i föreningens liv.

Nu önskar jag eder alla, från botten av mitt hjärta, en kall och isande snöig vit jul! Må Daak vara med er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *