Kategorier
Annat Eon Rollspel

Äventyr!

Jag satt igår och kikade lite på den hög med äventyr som jag skrivit till olika evenemang under åren som spelledare, och bestämde mig för att den inte gjorde någon nytta på min hårddisk. Därför har jag nu försökt snygga till dem lite och lagt ut dem på filservern. Förhoppningsvis kan någon annan finna glädje i dem där. Jag har även lagt grunden till ett stöd för publika mappar i systemet, så även de som inte har inloggning till filservern kan kika på äventyren (utan att se några andra filer). Jag listar de äventyr jag hunnit med att fixa nedan, men förhoppningsvis kommer jag att fylla på mappen med mer senare.

Borgablo. Ett mer seriöst äventyr till Drakar och Demoner: Trudvang som jag skrev till något Halloweenmöte någon gång. Rätt trevlig stämning i det, men kan ta mer än ett spelmöte att lösa.

Kopparögat. Ett ganska tunt äventyr som utspelar sig i Dal, södra Drunok. Systemet är Eon 3 och äventyret var tänkt som ett nybörjaräventyr. Ganska spårat och kort, men har en del fina miljöer.

Galtes Arv. Det senaste äventyret jag skrev. Handlar om arvet av en gård i Soldarn. Lagom långt, har ett par lösa ändar som man kan bygga vidare på och inte överdrivet spårat. Kanske inte det mest episka äventyret jag skrivit, men tillräckligt för att inte kunna räknas som ett grisodlaräventyr. 😉

Säg gärna vad ni tycker om utseendet. Texterna lär inte förändras då mötena redan hållits och jag har lagt dem bakom mig, men jag uppskattar ändå idéer. Jag satsar på att få upp så många som möjligt, men jag tror inte jag kommer att posta några fler på bloggen. Är ni intresserade så kika in i mappen på servern istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *